Visie projectontwikkeling

Expo Vastgoed: een andere blik op projectontwikkeling.

De voorgaande jaren hebben ons tot het inzicht gebracht dat het anders moet en anders kan.

De consument wil meer dan alleen een dak boven zijn hoofd waar vervolgens de hoofdprijs voor moet worden betaald. Iedere koper of huurder wil een op hem of haar afgestemde woning tegen een reële prijs. Dit inzicht heeft ons ertoe gebracht woningen te ontwikkelen waar vraag naar is vanuit de filosofie dat de woning vervolgens niet tegen de hoogst mogelijke prijs verkocht hoeft te worden.

Door niet uit te gaan van de waarde potentie, maar door een kostprijsbenadering met rationele marges voor algemene kosten en winst en risico, zijn wij in staat prima woningen aan te bieden. Vanuit deze ambitie blijft een marktconforme grondwaarde gewaarborgd en hoeven geen concessies te worden gedaan aan de grootte en de kwaliteit van de woning.

Diverse projecten hebben geleerd dat Expo Vastgoed er uitstekend in slaagt deze ambitie ook daadwerkelijk waar te maken. De resultaten spreken voor zich. Waar andere partijen moeten afhaken ziet Expo Vastgoed kans een uitstekend woonproduct te realiseren. Financieel realistisch en aansprekend voor een brede groep woonconsumenten. Onze woningen zijn gemiddeld 10 – 15% goedkoper dan de woningen van onze concurrent collega’s. De verkoop vormt bij ons dan ook nauwelijks een onzekerheid omdat onze woningen altijd een betere prijs kwaliteit verhouding hebben. Zelfs in de voorgaande crisisjaren zijn wij in staat geweest woningen te blijven verkopen. In de periode 2012 – 2014 hebben wij maar liefst 223 woningen weten te verkopen in de projecten waar wij verantwoordelijk voor zijn geweest waaronder de projecten Weidehof, Oranjehof, Weideheuvel en de Bongerd.

 

Hebt u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem contact op