Visie consultancy

Expo Vastgoed heeft ruime ervaring in projectontwikkeling en herstructurering van eenvoudige en  complexe multifunctionele binnenstedelijke projecten.

Expo Vastgoed heeft vanaf de oprichting in 1998 een goed trackrecord opgebouwd als betrouwbare en gedegen dienstverlener die de opdrachtgever centraal stelt. Met onze ruime  ervaring in het ontwikkelen en exploiteren van woningen, winkelcentra en bedrijfsgebouwen kunnen wij ook in de toekomst van toegevoegde waarde zijn voor opdrachtgevers. Door het kleinschalige karakter van Expo Vastgoed zijn wij in staat een zeer hoogwaardige en persoonlijke vorm van dienstverlening aan te bieden.

Door de ervaring als ontwikkelaar, als assetmanger of interim consultant zijn wij in staat vanuit een zeer pragmatische aanpak, functionele, ruimtelijke en financieel uitstekende oplossingen te bedenken en te ontwikkelen voor de meest ingewikkelde samenwerkingsstructuren of projectstructuren. Tijdens dit proces wordt aandacht besteed aan die zaken die in de toekomstige exploitatie van belang zijn. Op deze wijze wordt synergie bereikt, die in de dienstverlening een extra kwaliteit waarborgt op het gebied van ontwikkeling en op het gebied van exploitatie.

Wij zijn trots op het vertrouwen dat opdrachtgevers aan ons hebben gegeven. Wij hebben de afgelopen jaren voor een zeer breed scala aan opdrachtgevers  gewerkt.  Het betreft onder andere de volgende organisaties:

regen-villagesdelaspfdukenburgmvgmeigenhaard  lidlpaddepoelklepierre LogoSchalkwijk_fcwalburg de-marewoensxlshoppingcenter-overvechtleidschenhageuva van-der-leij unibail-rodamco alterasyntrusachmea svp multi nspoort-240x150-1    bouwinvest_opmaat_650x300 lansingerlandvelsen ing-real-estate fame corio ahold   asr bouwfonds alliantiearbeidsvoorziening

 

 

Hebt u een vraag of wilt u meer informatie?

Neem contact op