Profiel / team

Expo Vastgoed is een slagvaardige projectontwikkelaar met korte lijnen. Expo Vastgoed is in staat snel te acteren en partijen zekerheid te bieden. Wij ontwikkelen al onze projecten vanuit een eigenwijze filosofie. Expo vastgoed heeft voldoende financiële slagkracht om majeure ontwikkelingsactiviteiten uit te voeren zonder dat wij daarbij afhankelijk zijn van externe financiers.

Voor onze consultancy opdrachten geldt dat wij onze kennis, ervaring en de expertise maximaal inzetten voor de opdrachtgever bij projectontwikkelingsvraagstukken, interim management en assetmanagement.

Wilt u met ons samenwerken?

Neem contact op

Team

Rien de Klerk

Partner Expo Vastgoed B.V.

Rien heeft na zijn HTS studies Bouwkunde en Bedrijfskunde op een breed gebied binnen het vastgoed ervaring opgedaan, bij onder meer ING Real Estate en Syntrus Achmea.  Rien is in staat op een efficiënte wijze een portefeuille aan te sturen en projecten te managen. De kracht van Rien is het binden van mensen en het samenwerken in projecten. Rien is als oprichter vanaf 1998 partner en eigenaar van Expo Vastgoed.

Barend Olde Rikkert

Partner Expo Vastgoed B.V.

Barend heeft bouwkunde aan de TU Delft gestudeerd. Na zijn studie is Barend enige jaren werkzaam geweest als marktanalist bij de afdeling Vastgoed management van ING. In 1997 is Barend in dienst getreden bij de projectontwikkelingsafdeling van ING. Na zijn periode bij ING is hij in 2001 partner geworden bij Expo Vastgoed.

Barend is een projectontwikkelaar in hart en nieren. Barend is volhardend en weet zijn doelen op een zeer standvastige wijze te bereiken. Barend's kracht ligt in het aansturen van projecten in complexe samenwerkingsverbanden met tegengestelde belangen. Barend is in staat tegenstellingen te beslechten en partijen aan elkaar te binden om zo uitstekende projecten tot stand te brengen.

Peter Kerklaan

Partner Expo Vastgoed B.V.

Peter heeft na zijn studie Sociale geografie vanaf 1987 tot 1992 als marktonderzoeker gewerkt in het vastgoed bij ING Real Estate. Vanaf 1992 tot 2000 heeft Peter als projectontwikkelaar gewerkt bij ING Real Estate. Vanaf 2000 is Peter als partner toegetreden tot Expo Vastgoed. Peter heeft in zijn werk ruime kennis opgedaan van de retailmarkt, woningmarkt, parkeervraagstukken  en markt voor bedrijfsruimten. Het gaat bij Peter altijd om de inhoud en het resultaat van het project. Een project is alleen geslaagd wanneer het project langdurig goed blijkt te functioneren en bewoners en huurders naar volle tevredenheid wonen of hun onderneming voeren. Binnen deze context is een project pas echt geslaagd wanneer het projectresultaat voldoet aan de vooraf gestelde criteria.