Terug naar overzicht

Apeldoorn, Hoenderparkweg

Expo Vastgoed heeft in 2016 de voormalige Prof. Kohnstamm MAVO aan de Hoenderparkweg 61 in Apeldoorn toegevoegd aan haar portefeuille. Op dit moment is het pand in gebruik als kantoor. Expo heeft begin 2017 een planvoorstel ingediend bij de gemeente Apeldoorn om het pand te transformeren naar 19 huurappartementen. Uit 75 planinitiatieven is onder andere het plan voor de Hoenderparkweg door de gemeente Apeldoorn geselecteerd. De planontwikkeling en de juridisch planologische procedures zullen in 2018 worden doorlopen. De start bouw van de 19 huurappartementen staat gepland voor 2019. De huurwoningen worden toegevoegd aan de beleggingsportefeuille.

Expo Vastgoed gelooft in het behoud van karakteristiek vastgoed binnen de stedelijke omgeving. Vanuit haar duurzaamheidsambitie is één van de kernactiviteiten van Expo Vastgoed creatief te kijken naar bestaand vastgoed en te onderzoeken op welke wijze deze objecten vanuit een nieuwe functionaliteit een bijdrage kunnen blijven leveren aan het behoud van de leefbaarheid binnen de gebouwde omgeving.

De voormalige Prof. Kohnstamm MAVO aan de Hoenderparkweg in Apeldoorn is, als gemeentelijk monument, hiervan een mooi voorbeeld.

Specificaties

NaamApeldoorn, Hoenderparkweg
LocatieHoenderparkweg 61, Apeldoorn
Programma

19 appertementen

Periode2020
Aannemer
Architect
Investering
OpdrachtgeverEigen ontwikkeling
VON prijs
Vorig project

Uithoorn WAPO Terrein

Koninging Maximalaan, Uithoorn

Expo Vastgoed Ontwikkeling heeft medio 2017 het WAPO terrein in Uithoorn aangekocht. Op het terrein worden 129 woningen ontwikkeld en gerealiseerd.

lees meer